Ključićka cesta 118, 10413 Kravarsko HR

+385 91 623 2000

Pet - Ned: 9:00 - 18:00

Ključićka cesta 118, 10413 Kravarsko HR
+385 91 623 2000 Pet - Ned: 9:00 - 18:00

O nama

Vukomeričke gorice u svojoj unutrašnjosti kriju predivno mjesto pod imenom „Ključić Brdo”. Lokacija koja je plod stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Matković, koja je željela ljepote kraja u kojem se nalaze dočarati svim posjetitelja našeg kraja.

Ideja vodilja bila nam je stvaranje jedinstvenog ambijenta za vrhunski ugođaj i potpuni užitak u prirodnom okruženju Vukomeričkih gorica.

„Izletište Ključić Brdo” je nastalo na temeljima istinske ljubavi krajolikom u kojem se nalazimo, ljudima koji nas okružuju, nedirnutom prirodom, predivnim i raznolikim životinjama koje obitavaju u našim goricama.

Cijelo izletište prostire se na više desetaka hektara površine, a iz samog restorana koji se nalazi približno na 100 m nadmorske visine pruža se prekrasan pogled na samo selo Ključić Brdo te krajolik koji ga okružuje.

Objekt „Izletišta Ključić Brdo” sastoji se od autohtone drvene kuće hiža” uređene za smještaj gostiju, te novosagrađene gospodarske zgrade u kojoj se nalazi sala i dvorana za seminare. Pored restorana, uz samu šumu smještena je sjenica s roštiljem, krušnom peći i ljetnom terasom kako bi užitak bio potpun.

Izletište smo uredili za potpuno uživanje u prirodi te smo uredili staze za šetanje, bicikle koje su označene putokazima kako bi bezbrižno mogli šetati prirodom. Također za one voljne istraživanja u mogućnosti su otkriti i izvore, hranilišta, vočnjake te još mnogo zanimljivih mjesta.

Prepustite se i sljedite naše putokazi koji na sebi sadrže poučne informacije.

U našoj ponudi nalazi se i ZOO park koji sadrži raznolike životinje od jelena, srna, divljih svinja preko konja, fazana, pauna.