Ključićka cesta 118, 10413 Kravarsko HR

+385 91 623 2000

Pet - Ned: 9:00 - 18:00

Ključićka cesta 118, 10413 Kravarsko HR
+385 91 623 2000 Pet - Ned: 9:00 - 18:00

Restoran

U ugodnom ambijentu našeg restorana pravi zaljubljenici u gastronomske specijalitete će doći na svoje. Ambijent koji odiše drvom i ugođajem naših predaka zaslužan je za toplinu i poseban domaći ugođaj. Naši specijaliteti odišu tradicijom i kvalitetom autohtonih recepata iz naše bogate riznice. Sve to kako bi okus jela bio nezaborava koji će se naći na stolovima naših gostiju.

Naša autohtona jela pripravljena su od domaćih proizvoda i namirnica iz našeg uzgoja kako bi imali najkvalitetnije namjernice i konstantnu kvalitetu.

Posebno zalaganje, trud te znanje u našem uzgoju pridonosi divljač iz našeg uzgoja koju koristimo u našoj kuhinji kako bi specijaliteti uvijek bili vrhunskog okusa.

Uz naša jela svakako je potrebno spomenuti i našu dobru kapljicu. Svaki dobar ručak počinje dobrim aperitivom, a uz sam ručak preporuka je jedno od naših vina iz vinskog podruma koje sami proizvodimo s posebnom ljubavlju i strašću koji je dio naše tradicije.

U zatvorenom prostoru restorana možemo ugostiti 300-ak osoba u dvije sale, te 60-ak osoba na terasi. Manju salu restorana preporučujemo za intimnija i privatna druženja, dok je veća pogodnija za proslave, domjenke i razne evente (krstitke,pričesti,firme,vjenčanja).

Uz restoran nalazi se i sjenica s ljetnom terasom, roštiljem i svim potrebnim sadržajem za savršen ugođaj s Vašim društvom koji će ostati dugo u sjećanju i buditi lijepe uspomene.

Menu za proslave